Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

woensdag 15 april 2009

Kenners onder elkaar

We zijn hier natuurlijk met kenners onder elkaar. Daarom een vraagje. Heineken heeft voor de bijzonder laffe commercial van haar vrouwendrankje Jillz de jaren tachtig-hit ‘Fresh’ van Kool And The Gang weer eens van stal gehaald. Een paar jaar geleden was er een (Nederlandse) reclame voor, ik geloof, een frisdrankje dat ook gebruik maakte van dat deuntje. Mijn vraag is: welk merk of welk product was het? Laat maar een reactie achter.

In die commercial zagen we een jongen die bezig is met het schrijven van een liedje. Het lukt ‘m echter niet om de juiste woorden bij de melodie te vinden. Totdat hij een slok neemt van… Dan weet hij het: “She’s fresh, exciting…” (Inderdaad, dat concept is vorig jaar schaamteloos gekopieerd door Bavaria; in de Live Is Life-commercial.)


5 reacties op “Kenners onder elkaar”

  1. Beste Witte Geit,

    De commercial die jij bedoelt was niet voor een frisdrankje, maar voor Calve Dressing, genaamd Yofresh.

    En het mooiste is: die hit die de jongen uit de commercial schreef, is uitgekomen op single! Zie hier: http://www.marktplaza.nl/yofresh-she-is-fresh-7541129.php

  2. Witte geit,

    De commercial die jij bedoelt was voor Calve Dressing, genaamd Yofresh.

    Het mooiste is dat de hit die de kerel uit de commercial schrijft, zelfs uitgekomen is op single!

    Zie hier: http://www.marktnet.nl/Yofresh-she-is-fresh-3407142.htm#Zoom

  3. wat een f*cking vreselijke commercial! Of zou ik gewoon jaloers zijn op het sixpack dat alle heren hebben in deze commercial…is dat trouwens een hint voor de verpakking? :)

  4. Check hem:
    http://www.reclamevidz.nl/player.asp?movid=983&bd=Yo%20fresh

  5. Heineken is al een tijdje bezig Jillz in de markt te zetten. De naamsbekendheid en verkoop bleven echter uit, aldus geruchten en onbevestigde onderzoeksresultaten.
    Sex sells wordt wel eens gezegd. 4 heerlijke 6packs dus ook? De zomer zal uitwijzen of Jillz het nieuwe Rosébier wordt, of net als Brahma een stille dood sterft.
    Persoonlijk krijg ik hier wel dorst van…

Roept u maar