Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

dinsdag 2 maart 2010

Kijkend naar uw borsten

header

Sommige dingen vallen pas op als ze groot zijn, zoals borsten. Andere dingen vallen al op als ze klein zijn, zoals een advertentie over borsten in de Metro van jongstleden maandag.

adv

Net onder de Europese weersvoorspellingen staat een compacte, simpele advertentie met de nationale driekleur. ‘Steviger – voller – groter’ staat erin. Met een telefoonnummer en het veelzeggende webadres www.uwborsten.nl. En daar houdt alle logica op.

Want waarom de driekleur? De kleuren komen niet terug op de website. Voelen Nederlandse vrouwen zich misschien eerder aangesproken als ze benaderd worden met de nationale vlag, de trots van het land?

De website biedt ook weinig uitkomst, en roept daarentegen nóg meer vragen op. Vage termen zoals ‘perfecte gepatenteerde recepturen voor uw borsten’ worden afgewisseld met bloedmooie, gefotoshopte modellen, bij elkaar gesprokkelde plaatjes en slechte verwijzingen naar een andere site: www.uw-borsten.nl.

Op die site staat dezelfde informatie, maar met een andere lay-out. Niet eens een ‘before after’-situatie, of een wetenschapper in beeld. Het voelt een beetje vreemd allemaal. Nu kan ik me voorstellen dat niet ieder bedrijf zich een dure reclamecampagne kan veroorloven, en daarom al het zuurverdiende geld steekt in een groot bereik via de Metro.

Maar het geheel komt op mij niet erg betrouwbaar over. En dat lijkt me toch wel belangrijk voor vrouwen die overwegen hun borsten te laten groeien. De smiley in de letter o van het woord borsten, in de header van de website, is wel weer geniaal natuurlijk.


10 reacties op “Kijkend naar uw borsten”

  1. meid in kwestie is mijn nicht,toevallig beoefend ze sport 4 uur daags tennis i,p,v,4 uur mc donalds.dus fotoshoppen is gelul in de ruimte,sommigen zijn strak van zichzelf.is de criticus dik dan begrijp ik de uitspraak.

  2. Hee Ernest, het spijt me ontzettend over dat gelul in de ruimte. En ik wilde jou of je nichtje niet beledigen met mijn uitspraken. Sterker nog, na nog eens goed kijken zag ik zelf ook wel dat de foto’s niet gefotoshopt zijn.
    Jammer dat je in je reactie moet refereren aan mijn omvang. Als iets stevigere geit heb ik het al niet makkelijk tussen de andere dieren, maar goed, waarschijnlijk heb ik zo’n opmerking verdiend. Bij deze mijn excuses. Ik hoop dat je ze accepteert.

    Heb je toevallig ook de antwoorden op de overige vragen uit de blogpost? Dan kan ik tenminste weer rustig verder grazen (maar niet teveel).

  3. voorwat betreft uw.borsten.kan ik je zeggen,dat de artsen op de video aan het woord komen,voorwat mijn nicht betreft,slikt ze die pillen al langer,wat tennissen betreft dat gaat nu alleen nog met een supersport bh,fotomodel is ze trouwens ook niet,dit was de eerste keer.

  4. by the way excuus aanvaard,mijn nicht vraagt waarom je haar hoofd eraf haalt,zo lelijk kun je niet zijn dat je hoofd eraf moet.

  5. Als de website uwhoofd.nl had geheten, had ik daar op ingezoomd.

    Mag ik vragen waar je nicht tennist? Of maak ik als vadsige geit geen kans bij haar?

  6. Heb ‘r ontmoet in cafe. Het viel direct op dat haar tieten in verhouding tot haar lichaam groot waren! Dus, no way fotoshop!!! Na lekker gezellige avond babbelen bood ze mij aan om het zelf uit te proberen. Nu gebruik ik ze lekker zelf ook!!! AANRADERRRRRRRRR

  7. ze valt meer op hersensmassa dan op de rest van de uiterlijke vertoning,voorts heeft ze verkering en de onderlinge club competitie is dan hier dan daar door heel Limburg

  8. Ik ken de dame in kwestie persoonlijk en heb meegewerkt aan het bouwen van deze site. En ik kan je verzekeren: er is absoluut NIET aan gephotoshopt ! Laat me zo zeggen: Ze is mooi genoeg om een dooie tot leven te wekken. Beste Witte Geit: als haar verkering ten einde zou komen zijn er – helaas voor jou – nog 700 wachtenden voor u.

  9. Was het de betrouwbaarheid van de website en tieten groter dan uw.hoofd.nl waar de bloglezers niet omheen kunnen? Of eigenlijk over een boezem waar een dame aan hangt die geen kritiek mag ontvangen?

    De website zou mij in ieder geval niet worden overtuigen in betrouwbaarheid en werking. Dit komt denk ik mede door de foto’s op wat voor manier ze zijn geplaatst en te zien zijn en een toegevoegd onderzoekbestand dat kan worden gedownload wil nog niet veel toevoegen.

  10. …excuses als er spellingsfout(en) zijn gemaakt. Ik ben te ‘lui’ om het te controleren op fouten

Roept u maar