Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

donderdag 14 januari 2010

Potje knokken, oma?

SSDA_PunkerSmall

Opa’s en oma’s zijn net niet zo mobiel en zelfredzaam als jongeren. Daar moest iets aan gedaan worden. Tenminste, dat dacht een ondernemende Belg. Dus bedacht hij een zelfverdedigingscursus voor de bedreigde diersoort.

De campagne is heerlijk voor het oog. Mooi geëxecuteerd en laat goed zien wat je als oudgediende allemaal kunt doen met een wandelstok, een boodschappenwagentje en het overbekende icoon van elke bejaarde, het looprek.

Ik ben benieuwd of de materialen die gebruikt zijn in de campagne, deel uitmaken van de cursus. De cursus zelf is overigens niet in Knokke, maar in Gentbrugge.

SSDA_FatguySmall

SSDA_BikerSmall


5 reacties op “Potje knokken, oma?”

  1. Wel leuk. Maar typisch gevalletje. We gaan voor de prijzen. Een keer plaatsen voor de vorm en bureau betaald mee aan fotografie.

  2. @deventer: dat denk ik nou ook. De website met onmogelijke URL http://www.senior-self-defence-academy.be/ voegt niet veel toe aan de campagne. Neemt niet weg dat dit er wel goed uit ziet.

  3. Het is grappig en het ziet er top uit. MAAR … ik denk dat die academy alleen nieuwe cursisten krijgt die zijn aangemeld door hun kinderen. Want er is geen bejaarde die zich door deze beelden aangesproken voelt.

  4. @alfred: misschien dat bikers, punkers en other scum zich niet meer stort op de bejaarde medemens omdat ze niet meer durven na het zien van de campagne?

  5. @bente: dan heb je wel een erg goede mediastrateeg nodig.

Roept u maar