Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

dinsdag 24 september 2013

Problemen? Geen punt bij Karwei

Gaat je tienerdochter om met foute scooterboys? Geen punt bij Karwei. Een likje verf, kek behangetje, een nieuw gordijntje en je puberende dochter zit ineens liever op de bank bij moeders dan achter op de scooter bij Wesley, Damian, Dilano of Rodney. Althans, als we de nieuwe commercial van Karwei moeten geloven.

Het ongeloofwaardige gevolg van een beetje klussen werkt De Bruine Beer op de lachspieren én op de kringspier. Maar ook is hij héél benieuwd welke problemen Karwei nog meer denkt op te kunnen lossen. De eeuwige ruzie tussen Geer & Goor? De twerkverslaving van Miley? Het fileprobleem? Of pakken ze het groter aan met de crisis op de huizenmarkt? De gifgasaanvallen in Syrië? Wereldwijde terrorisme? Ik ben heel benieuwd…


2 reacties op “Problemen? Geen punt bij Karwei”

  1. Wat een schijtwerk inderdaad zeg, pfff. Het mooiste is ook nog dat dochterlief aan het einde van de spot niet eens in haar eigen nieuwe kamer zit, maar ‘gezellig’ bij mams op de bank. Geen punten voor Karwei dit.

  2. Zie nu trouwens pas dat het niet dochters eigen kamer is, maar gewoon de woonkamer. Desalniettemin nog steeds ronduit slecht dit.

Roept u maar