Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

donderdag 3 juni 2010

Stanley Menzo gaat Oranje-golf kanaliseren

Het WK begint pas over een slordige week, maar er wordt al goed druk gezet. Oranje heeft het overwicht in reclameblokken. In de supermarkt worden consumenten doodgegooid met WK-premiums. Nog even en iedere Nederlander is voetbalsupporter. Goedschiks of kwaadschiks.

En nu is er reden om aan te nemen dat Stanley Menzo de Oranje-golf gaat kanaliseren. Menzo, de meevoetballende ex-goalie en huidige coach van SC Cambuur, gaat het Oranje-legioen leiden, volgens niemand minder dan presentator Jack van Gelder.

Goed nieuws, als het niet óók een reclamestunt is: een sterke leider die zijn manschappen met raad en daad kan bijstaan op moeilijke momenten. Want het Nederlands elftal is weer helemaal klaar om, zoals in 1974 en ’78, net naast het wereldkampioenschap te grijpen.


2 reacties op “Stanley Menzo gaat Oranje-golf kanaliseren”

  1. Anthony, zo veel supporters begeleiden, dat kán toch nie

  2. Tada: Stanley Menzo op ‘n Speciale Hyve: http://tiny.cc/df8mk

    Het “Voor Oranje tegen Aids” logo doet idd vermoeden dat we teruggaan naar “74 en “78. Het balletje in het logo is écht een héél oude (bruin) lerenbal (http://tiny.cc/0t63t ). Ik dacht eerst even dat ze een volleybal getekend hadden :P

Roept u maar