Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

woensdag 19 mei 2010

"Mobiele bellers sterven niet jonger"

Bellers

Voor wie er nog aan twijfelde: de mobiele telefoon hoeft niet in de ban. Mobiel bellen verhoogt het risico op een hersentumor niet. Dat bewijst een nbso online casino reviews grootschalig onderzoek, onder tienduizend bellers, uitgevoerd door het International Agency For Research On Cancer.

Er hoeft dus geen zwartomrand opschrift op de verpakking van elke nieuwe zaktelefoon. En reclame ervoor blijft gevrijwaard van waarschuwingen over bellen als vorm van actieve levensverkorting. De mobiele telefonie is een groeimarkt die gewoon door mag groeien.


3 reacties op “"Mobiele bellers sterven niet jonger"”

  1. Zou wat zijn, als dat onderzoek het tegendeel had laten zien. Dat GSM’s heel kankerverwekkend zijn. Wat dan? Een mondiale terugroepactie? Iedereen weer gewoon aan de draden.

  2. Nou ik weet het allemaal nog niet zo net… Zie hier: http://www.youtube.com/watch?v=K1rRvExSuCc

  3. De straling is niet te ontkennen. “Zeg een opdracht,” zei mijn BB laatst. Ik voelde me raar en zei terug: “Haal koffie.” Hij ging direct. Hooverde richting koffieautomaat.

    Straalde een beker op het druiprekje, liet die vollopen en zo verder. BB in de bocht. Hoffelijk als altijd. Stralend als altijd.

    Maar worden we, met onze hersens, niet constant doorzeefd door straling, neutronen, protonen, quarks, deeltjes? En is dat erg?

Roept u maar