Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

dinsdag 18 mei 2010

De gouden bergen van Postal Gold

Naast ongewenste intimiteiten, ongewenste haargroei, ongewenste zwangerschappen en ongewenste kinderen, heb je nu ook ongewenst goud.

Je zal het maar hebben. Je hebt een leuk gezin met 2 fantastische kinderen en een trouwe viervoeter. Maar bovenin het nachtkastje naast je bed ligt 20 kilogram aan ongewenst goud. Een nachtmerrie.

Postal Gold biedt de oplossing. Stuur het goud op in een envelop en ontvang een bedrag voor nop! Het klinkt te mooi om waar te zijn. Dit gevoel wordt nog eens versterkt door een overenthousiaste meneer met tandpastasmile en een gekunstelde testimonial.

Het komt niet echt goudeerlijk over. Wie garandeert mij dat de taxatie eerlijk gebeurt? En kan ik nog bezwaar maken als het ontvangen bedrag naar mijn mening te laag uitvalt? Of krijg ik mijn ongewenste goud dan zonder pardon teruggestuurd. En wie neemt dan de verzendkosten voor zijn rekening?

Mijn wantrouwen wordt beloond door de eerste resultaten van de zoekterm ‘postalgold‘ in Google. Tros Radar en Vara Kassa zitten er in ieder geval bij. Dus een gouden tip voor alle Dagobert Ducks van Nederland: trap er niet in!


9 reacties op “De gouden bergen van Postal Gold”

  1. Ha! Fantastisch toch, ongewenst goud… Wat ‘n drama dit :-(

  2. En wie zegt mij dat ze uberhaupt iets voor m’n goud over maken en niet gewoon mijn sieraden achterhouden en door verkopen…
    Desalniettemin een knap staaltje oplichterswerk waar mensen nog best eens in zouden trappen al is het zo ontzettend duidelijk dat dit stinkt

  3. Ze hebben ook geen KvK registratie en is dat niet verplicht?

  4. ze hebben het slim aangepakt. ze hebben het bedrijf via t buitenland lopen dus dan hebben ze geen kvk nodig voor zover ik weet. wat ik denk is dat als je t opstuurt het zo doorgesluist wordt naar t buitenland. een vriend van mij heeft t ook gedaan en was niet tevreden. nu is ie zn geld kwijt en zn goud kwijt. en er wordt gezegd dat ze niks voor hem kunnen doen. t is ene knap staaltje werk. maar oplichters zijn het zeker wel.

  5. Je moet toch ook wel erg goedgelovig zijn om dit serieus te nemen. Van een afstand zie je al dat dit niet klopt. Hoezo “ongewenst goud”. Goud is nooit ongewenst! Hoogstens wil je het verkopen. Inderdaad alleen een totale randdebiel stuurt zijn spullen naar zo’n dubieuze club.

  6. Sommige mensen willen gewoon belazerd worden. Als je hierin trapt, verdien je het om opgelicht te worden.

  7. Op verschillende sites lees ik reacties over dit onderwerp en vaak ook waarom word “er” niks aan gedaan of mag dit zomaar? Ja hier in Nederland mag dat blijkbaar zolang je het oplichten maar in het groot doet. Zoals vroeger de Aegon met hun spaarplannen ook pure oplichting maar die directeur van Aegon zit niet in de gevangenis. Recentelijk DSB heeft ook vele mensen gedupeerd toch gaat Scheeringa vrij uit. Palm invest ook zo een die in het rijtje past. Dus mensen kijk uit, als het te mooi lijkt om waar te zijn is het dat meestal ook!

  8. Terecht wat een bagger reclame…en dan zetten ze nog zo’n zogenaamde tevreden klant in de spotlights met een zogenaamde bril om het allemaal” proffesioneler te laten overkomen” “postagold stuurde mij 450euro” Ja zeker voor je bijdrage aan deze droge reclame!!! Ik heb op meerdere sites gelezen dat mensen 19,00euries voor hun ring kregen etc….belachelijk gewoon!! ik zeg skippen die shit.

  9. Pas op …….het pakketje is niet voor € 500,- verzekerd via TNT

    Dit kan niet bij een aangetekend stuk , info van TNT.
    Mijn post is zoekgeraakt en nu krijg ik € 50,- van TNT en helemaal niets van dat oplichtings bedrijf POSTAGOLD

    Die zeggen wij hebben het poststuk vernietigd en het was geen goud.(echt wel)

    Maar TNT is mij post kwijt……Maar als POSTALGOLD zegt dat het geen goud is en het wel hebben gehad. dan hoeft dat k….t bedrijf geen € 500 uit te keren.

    onderzoek loop nog via TNT
    PAS OP PAS OP

Roept u maar