Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

vrijdag 26 maart 2010

Eindelijk, ik word rijk!

HoeFlyer500

Ik wist wel dat het de moeite waard zou zijn om geen ‘nee nee’-sticker bij mijn brievenbus te plakken. Het heeft een paar jaar geduurd, maar het wachten loont nu. Mijn leven staat op het punt drastisch te veranderen. Niet gewoon veranderen, maar spectaculair te verbeteren. Dankzij de flyer hierboven.

Ten eerste verwacht ik op korte termijn miljonair te worden. Ten tweede ben ik binnenkort in staat om elke vrouw heel eenvoudig te versieren. En alsof het voorgaande nog niet genoeg is, rijst mijn zelfvertrouwen binnen afzienbare tijd de pan uit. Zo wordt alles mogelijk.

Ik zeg: Bill Gates, Richard Branson, Roman Abramovich, Obama, Netanyahu, Ahmadinejad en minnaars van onder anderen Doutzen, Brooklyn en BeyoncĂ© – let maar op, want IK kom eraan. Alleen nog even een seminar volgen bij Pimp Your Life. Kijk op jemaghetzeggen.nl. En o ja, dit is Brooklyn Decker.


4 reacties op “Eindelijk, ik word rijk!”

  1. Haha! ‘Hoe versier ik mijn ex terug?’ Nu al woord van het jaar: terugversieren!

  2. Neem aan dat deze folder ook gewoon bij ‘Nee Nee’ stickers naar binnen is gegooid. Die hebben ‘m juist nodig. Yes we can;-)!!

  3. Wauw wat een flitsende website zeg woeiiiie! uche..

    Wij mogen webdesigner Marc ook wel even bedanken “BEDANKT Marc” …..
    Kijk maar eens in de broncode ;-)

    “Herversieren” daar ga je niet gelukkig van worden, Een lekkere nieuwe chick daarentegen wel, en met zijn hulp spreek ik straks alle vrouwen aan die me normaal nooit zagen staan!

  4. Leuk filmpje! :-P Zeker een sexy vrouw!

Roept u maar