Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

zondag 17 januari 2010

PVDW: de avocado

Siempre

Hoe misplaatst de pitloze, halve avocado op de verpakking hierboven ook lijkt, hij is niet in de foto geshopt. De verpakkingen van Siempre-dameshygiëneproducten voeren tegenwoordig allemaal de avocado. De producten zijn ‘op delicate wijze geparfumeerd’ met de steenvrucht.

Dat de avocado ingezet zou worden voor reclamedoeleinden kon niet uitblijven. De avocado is een vettige fruitsoort vol vitaminen en Er zijn in online nederlands casinotienduizenden mensen met een gokverslaving. mineralen, waaraan van oudsher lustopwekkende eigenschappen worden toegekend.

De nadelen van de vrucht zijn al opgesomd wanneer gezegd wordt dat het vlees van de avocado niet tegen zuurstof kan en nagenoeg geurloos is. Tegelijkertijd zijn de pluspunten ervan niet te tellen. De avocado vermag zelfs artikelen voor dameshygiëne sexier te maken.

Dus waar de vrouw op de foto het merk Siempre met haar vuist, glimlach en houding al voorzichtig van een uitdagend imago voorziet, doet de avocado de rest. Daarom is de avocado, ook wel ‘the love fruit’ genoemd, het product van de week.


2 reacties op “PVDW: de avocado”

  1. Avocado’s kun je versneld laten narijpen, door ze in een papieren zak te stoppen met appels en|of bananen.

    Weet iemand wat er gebeurt als appels en pruimen met elkaar in contact komen?

  2. Appels en pruimen? Dat is wel een beetje appels met peren vergelijken

Roept u maar