Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

vrijdag 20 november 2009

PVDW: Monster-drank

Monster

“Even-naar-het-urinoir,” zei kapperszoon Jimmy de Kok na het nuttigen van een halve liter Monster-drank, en hij voegde de daad bij het woord. “Binnen-tien-seconden-terug,” riep hij, zich naar het toilet spoedend. Hij sprak de zinnen uit alsof ze vooruitgespoeld werden.

Terwijl hij naar het toilet bewoog, ging hij door de geluidsbarrière. Een oorverdovende knal was het gevolg, maar De Kok hield woord. Binnen tien seconden was hij terug. De kapperszoon, door zijn snelheid Het is niet alleen heel leuk, maar ook de beste manier om nieuwe casino spellen te leren spelen. niet vast te leggen op foto’s, reageert naar eigen zeggen goed op de ingrediënten in de energiedrank van Monster.

Dat geldt niet voor iedereen. Een promomeisje van Monster laat weten dat Monster-drank op ieder mens een andere uitwerking heeft en zodoende ook altijd een “element of surprise”. “Denk aan rollende ogen, maar ook aan handen schudden met onzichtbare mensen,” zegt ze.

Met name op allerlei evenementen, waar de drank ter promotie gratis verstrekt wordt in halve-literblikken, leidt het verrassingselement van Monster soms tot onverwachte taferelen. Daarom is de drank het product van de week.


Roept u maar