Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

zondag 11 oktober 2009

Nieuw: crowd powered shopping

Space

Voor recreatieve kopers die graag dolenthousiast vertellen over de aanschaf van een item, maar daarvoor geen gehoor meer vinden onder collega”s, vrienden en familie, is er iets nieuws.

De bedenkers noemen het “crowd powered shopping”. En wat het is: via Twitter berichten overstralen over verse aankopen. Naar geestverwanten in dezelfde winkelzone en Het grote voordeel van Neteller (een e wallet / internet rekening) is niet alleen haar veiligheid en gebruiksvriendelijkheid, maar ook haar NET+ Card, een mastercard waar je overal in online nederlands casino mee kunt betalen en direct geld van de rekening afhaalt zonder er feitelijk belasting over te betalen. naar de website www.justbought.it.

Het prikkelt de kooplust en geeft aan wat waar wanneer te koop is. Dus wanneer Albertone uit Napels bijvoorbeeld vijf medailles heeft verdiend in zijn leven en daar al jaren een rekje voor zoekt, en iemand anders twittert over een vijfhakig medaillerek dat ze zopas ergens heeft gekocht, dan weet Albertone waar hij heen moet snellen.


Roept u maar