Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

woensdag 12 augustus 2009

Vanuit Zweden, met liefde

BH1

BH2

In Zweden bestaan mooie gezegdes. Bijvoorbeeld: “Wanneer de zee kalm is, heeft ieder schip een goede kapitein.” In Zweden zijn knappe vrouwen live te benaderen. En er is antireclamemaker Bjørn of Sweden (waarbij de diagionaal door de letter o niet van onder naar boven hoort te lopen, maar van boven naar onder).

De antireclamemaker wordt gezien als een van de artistiekerige, ondergrondse dwarsliggers die in Zweden de rails bij elkaar houdt en zorgt dat Zweden het mooie land blijft dat het is. Hij doet dat met de handleiding voor zijn poppenkast, de poppenkast zelf en op tal van andere manieren, maar later misschien meer over de Zweed, want het is vakantie.


3 reacties op “Vanuit Zweden, met liefde”

  1. En vacker och mycket anime i marionett teater för barn. Tyvärr fanns det alltför få skruvar och saknade lock mot repor.

  2. Missinglink,

    niet alleen te weinig. Op de handleiding ontbreekt een duidelijke waarschuwing over het mogelijk bot worden van gereedschappen om beenderen te doorklieven.

    Groeten uit het zonnige noorden!

  3. Oss in Suedi zeggen ålltid “ømdät we de meeste van ønze cämerä’s plät verpäkken, zijn ze mäkkelijk direct mee naar huis te nemen”

    mett vrindeljike grøten,
    Fritz Victør Håsselblåd

Roept u maar