Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

vrijdag 20 maart 2009

Onbetwist nuttig

olifantschuursponsjes

Sommige producten hebben geen dure campagne nodig. Die verkopen zichzelf. Dat geldt niet voor roze olifantjes. Die moeten zich dag in dag uit opnieuw bewijzen. Vooral dag in. Andere producten lachen om al die moeite, en pronken met hun ‘bewezen kwaliteit’. Neem het schuursponsje, met zijn onbetwiste, veelgeprezen nut. Als je er een in je handen gedrukt krijgt, weet je meteen hoe laat het is. Tien voor half drie.

Vandaag schieten schuursponzen per post te hulp. Roze Olifantendoders zijn het. En dat is nodig. Want je ziet ze overal, vooral bij mensen uit het reclamevak. Mensen die alles mooier maken dan het eigenlijk is. Voor hen is een spons handig. Net als Het Roze Olifantje. Om niet aan te denken.


4 reacties op “Onbetwist nuttig”

  1. Omdat dit bericht steeds bovenaan blijft staan is het net of de site zich niet vernieuwd. Toch schrik ik van de snelle vernieuwing. Vergeet niet, als roze olifant, dat deze blog niet over jullie zelf gaat. Echter, tot nu toe chapeau. Nu mag dit bericht, inclusief mijn reactie snel naar beneden.

  2. Trouwe bezoeker, die Arnold.

  3. [...] Net als Het Roze Olifantje werkt Michel Alders graag met de spuitbus. Hij kan het ook nog eens verdomd goed. Misschien is hij zelfs de beste van Nederland. Misschien ook niet, maar dat maakt zijn werk niet minder mooi. Michelalders.com [...]

  4. [...] een van de snelst groeiende reclameblogs van Nederland is na de start in maart van dit jaar niet onopgemerkt [...]

Roept u maar