Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

maandag 16 maart 2009

Niet vet

nietvet

Heel simpel ideetje dat ik onlangs tegenkwam op een regionale foodbeurs. Een freecard ter promotie van een ‘gezonde’ kroket van de Brabantse diepvriessnackproducent (tip voor 24-letterwoorden-Lingo) Ad van Geloven.

Ik vermoedde eigenlijk op internet meerdere kaartvarianten tegen te komen, maar al mijn speurwerk leidde tot niets. Een conclusie die al sneeuwballend weer leidde tot een nieuwe, eigengemaakte variant.

“Tijdens je duurbetaalde kantooruren driftig op zoek gaan naar een complete ‘Niet vet’-campagne, en je aan het einde van het speurwerk – en de werkdag – realiseren dat je twee deadlines gemist hebt waardoor je nu dik moet overwerken terwijl er een nieuwe aflevering van Crime Scene Investigation op tv komt. Niet vet!”

Ik ga maar eens een pizza bestellen.


5 reacties op “Niet vet”

  1. Zoals wanneer je beoogde vrouw op visite is, de hele avond stijlvol gekleed door je huis dartelt en over seks loopt te tetteren, maar dan, omdat ze een fiets heeft geleend van een vriendin die de fiets in alle vroegte nodig zal hebben om tijdig op haar werk te kunnen verschijnen, die fiets bij haar gaat afleveren en bijgevolg niet blijft overnachten.

  2. Net als op donderdag 12 maart zingend en rockend naar Amsterdam afreizen om er vervolgens, na de schijf van vijf genuttigd te hebben bij het lokale etablissement van Burger King, achter te komen dat een Amerikaanse band die je graag live had gezien niet gaat optreden vanwege ernstige terreurdreiging.

  3. Nou goud? Is dat niet ee beetje teveel van het goede? Brons misschien ook een categorie?

  4. Doe men unne mexicano.

  5. @ Henk:
    Kleine troost, je was niet de enige die The Kroketters aan z’n neus voorbij zag gaan…. :-(

    29 mei in de herkansing! :-)

Roept u maar