Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

maandag 23 september 2013

Slappe kop thee

Een stevige kop koffie behoort tot het ochtendritueel van deze Bruine Beer. Zeker na zo’n lange winterslaap kon ik wel een shot cafeïne gebruiken. Helaas was alleen deze slappe kop thee voorhanden. En dat zorgt voor mijn eerste ochtendhumeur dit jaar.

Je kunt al raden welke briefing het bureau heeft gehad: “Maak een commercial om Lipton Yellow Label Tea te introduceren als het lekkerste kopje ‘gewone’ thee. Maak duidelijk dat het precies hetzelfde is als de normale English blend en dat je het gewoon in de supermarkt kunt halen. Maak tevens duidelijk dat het een lekker kopje thee is. Oh, en om dit zouteloze verhaal op te leuken hebben we Nicolette van Dam en haar moeder bereid gevonden om een toneelstukje voor de camera op te voeren.”

Oké, dat laatste misschien niet, maar kom op zeg! Was er dan echt niks beters te bedenken dan het verfilmen van de briefing van de klant? Is dit het niveau waartoe we zijn afgedaald in de tijd dat ik lag te pitten? Ik voel er veel voor om weer in bed te duiken, maar ik denk dat het beter is wakker te blijven. De plicht roept…


3 reacties op “Slappe kop thee”

  1. Aaah ik mis ze echt. Die dagen dat ik samen met mijn moeder op mijn smartphone aan het surfen ben terwijl ze lachend haar hoofd op mijn schouder legt.

  2. Wie goed kijkt ziet dat er een kleine knipoog wordt gemaakt naar de “gewone” Pickwick thee. – goed opletten op het moment dat Nicolet haar Lipton thee neerzet -

  3. Ik wist helemaal dat de familie van Dam thee dronk. Dat was toch Sherry?

Roept u maar