Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

woensdag 25 september 2013

Nieuwe Hak niet zo kool

Na de briljante afscheidsrede van Martine Bijl moesten we de nieuwe campagne wel op het hakblok leggen. Op 3FM was te horen dat niet Martine iets anders wilde, juist Hak was toe aan iets nieuws.

Dus kwam Ronald Koeman. Natuurlijk, een uit de kluiten gewassen Hollandse jongen. Met dat betreft snappen we het wel. Maar anders? De Paarse Krokodil zei meteen schubbig “BN-er, side kick, tafereeltje op het land, foute woordgrappen; het riekt naar kopie.” De Bruine Beer brulde op zijn beurt dat de woordgrap met kool en goal wel heel geforceerd was.

Goed, de beeldgrappen zijn leuk gevonden en waar gehakt wordt vallen spaanders. Toch lijkt het erop dat vooral het bijltje erbij neer is gelegd en er niks vernieuwends voor is teruggekomen. De eerste overleeft wat ons betreft het hakblok dus nét niet. Hopelijk dat ze de volgende in de reeks wel met een fraai hakje binnenschieten.


2 reacties op “Nieuwe Hak niet zo kool”

  1. Sja als je dan kijkt naar de PR machine voor het afscheid, met de veiling van de tafel, de handtekening op de laatste Hak pot van Martine Bijl. Allemaal zo slim ingezet. Dan hoop je stiekem dat de nieuwe het nog eens dunnetjes overtreft. Schade.

  2. Leukwerkt niet meer.

Roept u maar