Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

vrijdag 31 augustus 2012

Altijd hulp in de buurt

De ene keer doen ze het heel simpel, de andere keer heeft het een diepere laag. TBWA doet ‘t gewoon voor KPN. Ondanks de deja-vu-pay-off pakken ze met deze commercial wel de aandacht van De Gouden Leeuw.

Geen callcentermiep met headset, maar een creatieve manier om de 24/7 klantenservice uit te leggen: de hulp van je vader. De persoon die je alles leert in het leven. Je eerste stapjes, stukjes fietsen, band plakken en drinken uit de pak, voor alles kun je terecht bij je vader. En zoals het bij generatieverschillen vaker gaat, helpen uiteindelijk jongeren de ouderen met alle nieuwe ontwikkelingen. Het bruggetje naar de klantenservice van KPN is daarna makkelijk gemaakt. Want heb je even geen hulp in de buurt, dan is er de klantenservice van KPN.


2 reacties op “Altijd hulp in de buurt”

  1. Ik heb deze nog niet gezien op tv, maar vind ‘m wel erg leuk!

  2. Vind wel dat de stem van het jochie als hij zijn vader helpt slecht gesynchroniseerd is.

Roept u maar