Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

woensdag 14 maart 2012

Pittig plagiaat

Een tijd geleden alweer kwam Duyvis op de markt met hun . In een zak Nacho-Cheese nootjes zitten ongeveer 10% extra hete nootjes. Het leuke van deze productinnovatie is dat je niet ziet welke nootjes heter zijn. Verrassing voor je smaakpapillen dus!

Topidee natuurlijk. Dat zullen ook de pizzabakkers van Hell uit Nieuw-Zeeland gedacht hebben. Een schaamteloze kopie van het idee van onze vaderlandse notenbakkers: The Pizza Roulette. Hetzelfde principe, maar dan op een pizza. 1 slice is besprenkeld met wat druppels van een van de heetste chilisauzen op de wereld. Maar, verschil moet er wezen, ook bij deze kopie. In tegenstelling tot de nootjes heeft de “gelukkige winnaar” wel wat liters vocht nodig om de smaak te temperen.


5 reacties op “Pittig plagiaat”

  1. En niet alleen gejat van de Pizza Roulette. Harry Potter had al ‘Smekkies in alle Smaken” en daar zaten ook snoepjes tussen die heel, heel vies waren en ook onherkenbaar.

    Begin van de Potter-serie op de markt geweest.

  2. Revels in de UK, chocolade snoepjes met verschillende smaken (die niet iedereen even lekker vind) zijn ook al vrij lang op de markt…

  3. [...] daders zijn geen onbekende van De Paarse Krokodil. De pizzabakkers van Hell uit Nieuw-Zeeland waren eerder dit jaar ook al prooi voor de koudbloedige. 2 keer geel is rood [...]

  4. Stuffing Envelopes Jobs and Work at Home Stuffing Envelopes Information. How to make money stuffing elvonepes at home. Stuffing elvonepes from home can be a real home job.

  5. This forum needed shaking up and you’ve just done that. Great post!

Roept u maar