Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

maandag 12 december 2011

Zet AH zijn supermarktmanager op straat?

Discussies op de redactievloer. Dit jaar geen ‘pepersaus, pepersaus, over de kalkoen’-gezang bij Albert Heijn, maar een commercial vol kerstsfeer. Zo veel kerstsfeer dat er bijna geen ruimte meer is voor de guitige supermarktmanager. Je zou bijna denken dat ze stiekem afscheid aan het nemen zijn van de beste man.

Terwijl De Grijze Muis al druk bezig is met het schrijven van de necrologie van Meneer van Dalen - het filmpje is er al - heb ik als Witte Geit natuurlijk nog mijn twijfels. Hoewel ik stiekem wel doorheb dat dit het eerste afscheidssignaal is, hoop ik ergens nog dat het een klein uitstapje is, om het kerstgevoel beter over te laten komen. Of vinden we dat het concept zijn beste tijd heeft gehad en het tijd is voor iets nieuws?


4 reacties op “Zet AH zijn supermarktmanager op straat?”

  1. Kerstspecial… nothing more or less

  2. Zet hem alsjeblieft op straat. Ik ben al jaren klaar met die gast. En trouwens, hij shopt prive toch bij C1000 en dat is nu van Jumbo dus wie weet duikt hij binnenkort op in de ‘Hallo Jumbo’-campagne.

  3. Wat maakt het nou uit waar hij boodschappen doet? Hij doet zijn werk gewoon goed. Zou het jammer vinden als hij niet meer in de reclame van de ah zou zijn. Hij hoort er helemaal bij!

  4. De Piekema-campagne loopt duidelijk op z’n eind, dus misschien is dit kerstfilmpje wel een subtiel doch waardig afscheid? Laten we het hopen: ben wel een beetje klaar met z’n guitige grapjes en hoofd.

Roept u maar