Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

woensdag 21 september 2011

De nip slip van Zanger Rinus

Stel, je hebt weinig budget en je moet zo veel mogelijk mensen duidelijk maken dat je binnenkort al eerder kunt beginnen met rijlessen. Dan is de oplossing misschien wel simpeler dan je denkt: Zanger Rinus!

Hoewel het nummer niet heel intelligent overkomt, deze viral is natuurlijk wel superslim bedacht. Want de clips van volkszanger Rinus worden massaal bekeken op YouTube, dus waarom niet een nummertje maken met een ietwat commerciële boodschap?

Een geheid succes natuurlijk. Succes dat volgens Rinus waarschijnlijk te wijten is aan zijn pakkende teksten en swingende melodieën. Maar De Rode Hond weet wel beter. Het aapjes-kijken-gehalte is hoog en de nip slip op 2:43 zal ook wel helpen.


Een reactie op “De nip slip van Zanger Rinus”

  1. Zeg nou zelf… Zanger Rinus is toch gewoon keigoed!

    … toch?

    ;oP

Roept u maar