Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

woensdag 6 oktober 2010

Arie Koomen is niet grappig

Ik wil nu eens niet polderen. Niet afwachten of het op termijn nog leuk wordt. Niet afwachten of het stiekem een erg slim idee is. Maar gewoon ongenuanceerd reageren. Zeg maar zoals de voormalige Strijdknots deed.

De nieuwe commercials van Media Markt zijn allesbehalve leuk. De grappen van Arie Koomen - voorheen toch een redelijk gevatte comedian – zijn van een beschamend niveau. Hij maakt zichzelf ongelooflijk belachelijk. Ik hoop dat hij hier waanzinnig veel geld aan overhoudt. Ze zijn er in ieder geval gek genoeg voor bij Media Markt.


9 reacties op “Arie Koomen is niet grappig”

  1. Die eerste heb ik nog niet eens gezien op TV.. de tweede vind ik dan wel weer leuk. Die is in ieder geval leuker dan die gillende reclame’s die ze hiervoor hadden :S

  2. En de straf voor Arie Koomen is dat, mocht hij nog ooit, zeg maar, geëngageerde grappen willen maken, hij zijn geloofwaardigheid kwijt is

  3. Bij onze oosterburen zijn dit soort commercials overigens al een tijdje op de buis.
    Komiek Mario Barth neemt daar ‘de grappen’ voor zijn rekening.

    MediaMarkt Duitse versie

  4. Een dergelijke poging deden ze toch al met die jongen die ‘gek’ shreeuwend door de straten rende? Dan was de opvolger daarvan (de typo/stills/voice-over-versie) toch veel beter activerend en beter on-brand. Ik vind het een goed-kope-kope-kope poging om het onnodig meer te maken. Jammer. Mislukt.

    >DING-DONG< Wil Sylvester Arie komen halen!

  5. Arie koomen gaat

  6. De commercial is niet cool, maar Arie is wel lachen. Ik heb zijn show gezin in Waalwijk in de Leest.

    Overigens heb ik een site gevonden waar je goedkoop kaartjes kan winnen. Kijk maar op: http://www.veilingacties.nl/veilingen/Tickets/ShowItem/885

  7. @Koen: Dit is een site óver reclame, geen site om reclame op te maken.

  8. Ik ben het er mee eens dat Arie hier totaal niet grappig is en dat het draken van commercials zijn.

    Maar Arie komt hier wel weer bovenop, het is een snabbel die niet goed is uitgepakt en over een tijdje is iedereen het weer vergeten.

    Wat ik veel verontrustender vind is dat deze commercials geregisseerd zijn door Thed Lenssen!!! Is hij net als reclamekoning Bart Kuiper ingehaald door zijn eigen reputatie. Want ooit was hij een grote naam, misschien wel de grootste! Maar als je dit soort commercials gaat regisseren ben je toch hard op je retour.

  9. Wat een domme reclame: druk, schreeuwerig en totaal niet grappig.
    Arie’s hoofdje is ook geen feest om naar te kijken. Even naar de kapper en netjes scheren is geen overbodige luxe, maar hij wil blijkbaar “artistiek” overkomen.
    Ik had nog nooit van hem gehoord, en ik begrijp nu wel waarom.

Roept u maar