Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

donderdag 16 september 2010

De beste 10 kilometer van Sven Kramer

Dat Sven Kramer heel professioneel omging met de grootste blunder uit zijn carrière wisten we al. Maar dat hij ook beschikt over een grote dosis zelfspot, heeft deze commercial van KPN bewezen.

Met een flinke knipoog naar het debacle van Vancouver zien we Kramer in deze spot opnieuw een blunder begaan. Hij scheurt uit zijn schaatspak en zijn vriendin, tevens tophockeyster, Naomi van As kan er maar geen genoeg van krijgen.

Hulde voor de creatieven die het script bedachten en het voorstelde aan Sven. De spot drijven met het grootste dieptepunt van een topsporter getuigt van veel lef. Het getuigt van nog meer lef om daadwerkelijk ja te zeggen tegen het script. Sven Kramer rijdt in deze commercial een toptijd van 35 seconden in de 10 kilometer zelfspot.


9 reacties op “De beste 10 kilometer van Sven Kramer”

  1. Kom op zeg. Wat een matig werk is dit. Welke zelfspot? Als ze nou met z’n allen zaten te lachen om Sven die de verkeerde baan pakt, dat was zelfspot geweest. Dit is gewoon typisch KPN werk. Laf, middle of the road, een poging tot humor, maar dan zo tandeloos dat er niks te lachen valt. Meer iets voor de bruine beer.

  2. @Bob le Flambeur: Ik snap je punt, maar ik kan me ook voorstellen dat KPN bewust niet gekozen heeft voor de wissel. Er was namelijk niks grappigs aan die foute wissel. Ik lag in ieder geval niet naast de bank van het lachen. Nu ook niet, maar een glimlach kon ik ook niet onderdrukken. En toch, respect voor Sven dat ie de draak met zich laat steken.

  3. Ik vind het terecht een Gouden Leeuw. Enne @Bob – Generatie KPN is toch echt veel minder middle of the road dan jij doet voorkomen.

    Een ander pluspunt van het filmpje is trouwens Naomi.

  4. Ik zie de zelfspot ook niet zo.
    Het is mij niet helemaal duidelijk of het het nu wel of niet als een knipoog naar de beruchtte wissel is bedoeld.
    De wissel was zeker niet om te lachen, maar het was wel stoer geweest als ze daar nu de spot mee hadden gedreven.

    Naomi is zeker een groot pluspunt hier. Het oog wil tenslotte ook wat.
    Als hoofdsponsor van het schaatsen hadden ze ook zomaar voor bv Ireen Wust naast Sven kunnen kiezen.
    En met alle respect maar ik kijk toch liever naar Naomi!

  5. Menen jullie nou echt dat je dit goed werk vindt?! Een gouden leeuwtje zie ik er nota bene zelfs bij staan! Mijn hemel…

    Mijn broek zakt eerlijk gezegd af, herstel: scheurt doormidden van dit flauwe, middelmatige filmpje. Kom op zeg!

  6. Vind het echt heel slap dat ze niet de wissel durfden te laten zien dan was het lef geweest nu is het gewoon een net niet commercial zonder enig vertoon van lef…

  7. Leuke reclame wel, maar wat acteert die Naomi van As slecht zeg. Verneukt echt een beetje de reclame imo.

  8. De eerste versie van de commercial is nu ook uitgelekt: http://www.youtube.com/watch?v=VonZF6ee_zU

  9. Carry out the following to learn more about babyliss well before you’re abandoned.
    offical cheap mariners #10 adam moore white cool base stitched baseball jersey at our professional store http://www.marinetrench.com/gallery/new-patch-on-nfl-jerseys/offical-cheap-mariners-10-adam-moore-white-cool-base-stitched-baseball-jersey-at-our-professional-store.asp

Roept u maar