Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

maandag 7 juni 2010

Koning op de vierkante centimeter

KingPack500

We worden werkelijk overspoeld met Oranje-inhakers en -prullaria. Verschillende van mijn trouwe dierenvrienden hebben er al over gepost. Meestal gaat het om grote acties en dito communicatiebudgetten. Toch pakken niet alle merken flink uit.

Kijk maar eens naar King. Ze heeft een authentieke, low profile, on-pack actie ontwikkeld. Een stickertje van een paar vierkante centimeter op een multipack. Kansloos. On-pack acties renderen sowieso zelden of nooit. Dat weten ze bij King ook. Dus waarom dan?

Ik denk dat ik het weet. King houdt het klein om op te vallen. Om sympathie te verwerven. Niet bij consumenten, maar bij intermediairs. Via via hoopt King op een groot publiek.

Een sterk strategisch idee. En daar werk ik graag aan mee. Wie weet zijn er nog wat andere blogs die over deze actie van King willen schrijven. Samen maken we er een viral van. Kom op, doe het voor King!


2 reacties op “Koning op de vierkante centimeter”

  1. Blijkbaar heeft de viral binnen 1 dag al succes gehad, de shirts zijn nu al niet meer leverbaar via http://www.myking.nl!

  2. Wat zullen ze ons dankbaar zijn daar bij King. Ik zie het bedankbriefje/-mailtje graag tegemoet.

Roept u maar