Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

dinsdag 11 mei 2010

Het grote avontuur van een klein beestje

Het idee is wederom vergezocht. Het stereotype Domme Brabander kennen we ondertussen ook wel en het muizenhol is cartoonesk online casino groot. Ach, een Gouden Leeuw wil af en toe ook iets te klagen hebben.

Want eigenlijk is de nieuwe commercial van Centraal Beheer Achmea gewoon weer erg goed. Mooi gefilmd en de spanning wordt goed opgebouwd tot een simpele clou. Ik verheug me nu al op de game waar ik verkleed als muis door een gangenstelsel moet vluchten.


4 reacties op “Het grote avontuur van een klein beestje”

  1. The Blob, dacht ik. Klassieke horror. Blijkt het levensloos cement te zijn en de eindbazen bouwvakkers. Als het spel maar niet dezelfde anticlimax heeft

  2. Ik ben het ditkeer ook totaal niet met het roze olifantje eens! ‘Als er maar Volkswagen of Centraal Beheer onder staat, dan is het al meteen briljant’. Een beetje de ADCN-gedachte, zeg maar. Terwijl… nee jongens, deze háált het toch niet eerdere filmpjes van CB? Daarnaast mag ik toch hopen dat er straks online méér te genieten valt dan een game met een muisje dat vlucht voor cement. Zó simpel is het nu ook weer niet om een crossmediale campagne te maken.

  3. Naast een niet al te sterke film hebben de creatieven zich – zo lijkt het – dik laten inspireren door Mouse Hunt, waarin een slimme muis twee mannen uit ‘zijn’ huis weet te weren.

    Kijk hier voor de trailer: http://www.youtube.com/watch?v=f37L9D6pbxg

    en kijk hier voor de facts:
    http://www.imdb.com/title/tt0119715/

  4. Erg vergezocht en het spoor bijster.

Roept u maar