Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

woensdag 5 augustus 2009

Bon met een boodschap

hospital_0KLEIN

Je kent ze wel: van die borden waarop staat hoe hard je rijdt. Leuke smiley of “sadey” erbij om te laten zien of je je wel aan de verkeersregels houdt.

De politie uit Elm Grove in Wisconsin heeft een manier gevonden om niet droog de boodschap van te hard rijden onder de aandacht te brengen. Gekoppeld aan de zojuist geklokte snelheid wordt er een mooie boodschap online casino meegegeven, die visualiseert wat het effect kan zijn van je snelheid.

Ze durven zelfs zo eerlijk te zijn om te laten zien wat ze “verdiend” hebben met alle verkeersovertredingen. Strakke actie van de politie uit Elm Grove.

crash_0KLEIN

accidentbillsKLEIN


2 reacties op “Bon met een boodschap”

  1. Flitsen kunnen ze…als geen ander. Echter met een Hasselblad, waren het meer dan kiekjes geweest…en was het onnodig om geld van eerzame burgers bijeen te schrapen..

    Dienders; ART is ook een verdienmodel!

  2. Eerzame burgers? Als je te hard rijdt, weet je wat je kunt verwachten. Zo ontzettend sneu als mensen daar over zeuren. En dat geld van die eerzame burgers (die willens en wetens te hard rijden, met bijbehorende risico’s) komt trouwens gewoon weer terecht in de samenleving.

Roept u maar