Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

maandag 1 juni 2009

Weer een teaser

teaser2 Het heeft even geduurd (meer dan een week), maar nu heb ik dan toch het vervolg van de ananas-teaser. Helaas nog geen antwoorden – het wordt alleen maar vager. Gezien taal en beeldtaal zou het wel eens ‘iets cultureels’ kunnen zijn. Inmiddels vraag ik me af of ik nog wel het juiste dier ben om hierover te schrijven. Wie weet volgt De Bruine Beer me op.


5 reacties op “Weer een teaser”

  1. Hoe weet je of het de opvolger is van die ananananas? Het is niet exact dezelfde beeldtaal..

  2. Vaag zooitje

  3. My Guess: Zuidelijk toneel

  4. @Anthony: inderdaad het is niet exact dezelfde beeldtaal, maar in mijn ogen is het duidelijk familie van elkaar.

    @Sigrid: precies wat ik zei. En daarom schrijf ik erover.

    @Pete: zou zeker kunnen. Er komt een nieuw theaterseizoen aan, ze hebben een nieuw onderkomen en ze timmeren flink aan de weg. Alle reden om te adverteren.

  5. [...] over de teasers die in het Brabants Dagblad verschenen. Op

Roept u maar