Het Roze Olifantje – Ik denk er niet aan

dinsdag 9 juni 2009

Een pleidooi voor meer bekend bloot

audrina-patridge-carls

In Nederland zien we regelmatig bekende Nederlanders in commercials en advertenties. Zo zag ik afgelopen week bijvoorbeeld Natasja Froger, Gerard Joling, Gordon, Joke Bruis en Maurice de Hond opduiken. Al met al niet echt leuk om naar te kijken.

Dat doen ze in de VS een stuk beter. De fastfood keten Carl’s Jr gebruikt sinds dit jaar (opvallend slanke) bekende Amerikaanse vrouwen om hamburgers te verkopen. We zagen al Paris Hilton en Padma Lakshmi. Eind juni gaat de nieuwe commercial met Audrina Patridge in première. Je kunt haar kennen van The Hills of van iets anders.

Afijn, gezien bovenstaande foto wordt het vast en zeker een fijne film. Waarmee ik maar wil zeggen: laten we weer eens ouderwets een voorbeeld aan Amerika nemen. Het kan echt geen kwaad.


Roept u maar